TILL KÖLISTAN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

Villkor
I samband med att avgiften betalas godkänner du följande avtalsvillkor:
 
BSK Föräldrapolicy
När jag som förälder/vårdnadshavare tackar ja till en plats i Bålsta Simklubb är jag införstådd med att det innebär att jag som förälder måste engagera mig enligt Bålsta simklubbs föräldrapolicy. Mer info om Föräldrapolicyn hittar du på vår hemsida: Föräldrapolicy » 
 
Medlemsavgift
Enligt föreningen är medlem skyldig att betala medlemsavgift samt övriga avgifter som beslutats av föreningen. Medlemsavgiften fastställs av årsmötet.
 
Medlemskapet är personligt
Medlemskapet knyts till ditt personnummer, och medlemskapet är därmed personligt.
 
Betalning
Betalning sker via kort, faktura eller delbetalning. Bekräftelse/faktura på bokning skickas via mail så snart bokningen är genomförd.
 
Återbetalning
Återbetalning sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare. Bokning och betalningsvilkor
 
 
Avgifter höstterminen 2022
Avgifter klubbmedlemskap: 
 
Enskild medlem 350:-/ år
Familjemedlemskap 600:-/ år
 
Medlemsavgiften debiteras i samband med faktureringen i maj månad och gäller därmed fram till och med följande vårtermin. Dvs, Medlemsavgiften betalas för motsvarande ett "läsår" i skolan. Börjar du simma med klubben i januari, så får du däremot betala full medlemsavgift för den vårterminen. Sedan följer den normala debiteringen från augusti till juni.

 
Träningsavgifter barn och ungdom:
Fakturering och möjlighet att bekräfta sin plats inför hösten sker i Maj månad.
Simskola minisim baddare, sköldpaddor,bläckfiskar pingviner och fiskar järnmärket Bassängtiden 40 min. 

Period 3    8 gånger   21/8 - 16/10 
OBS Ej simskola   25 september pg av hemmatävling       
Period 4    8 gånger   23/10 -11/12   

 

625:-

625:-

 

Hajen brons, silver , guld 60 min Period 3    8 gånger   21/8 - 16/10
OBS Ej simskola   25 september pg av hemmatävling               
Period 4    8 gånger   23/10 -11/12 

625:-

625:-

Uteblivet föräldraengagemang + 500:-termin. 

Teknik brons  & Silver

 

2 pass i veckan                                    

 

1300:-

Uteblivet föräldraengagemang + 1000:-termin. 

Teknik Guld

3 pass i veckan                                     

 

1400:-

Uteblivet föräldraengagemang + 1000:- termin

C- gruppen 

 

4 pass i veckan                                     

 

1500:-

Uteblivet föräldraengagemang + 1000:- termin

B-gruppen

 

4-6 pass i veckan                                  

 

1600:-

Uteblivet föräldraengagemang + 1000:- termin

A-gruppen

6-8 pass i veckan                                  

1850:-

Uteblivet föräldraengagemang + 1000:- termin

 

Crawlkurs  1850:- 8 st gånger (Medlemsavgift tillkommer om man inte redan är medlem

  Viktig Information!
 
 • Höjning av träningsavgiften kan ske under kommande år om styrelsen anser att det krävs för ekonomins skull.

 • Avgift för uteblivet föräldraengagemang faktureras i samband med terminsavgiften och plockas bort om man önskar engagera sig.
  mejla då ordforande@balstasim.se 

 • All träning under alla lov är "extra träning" och upp till varje tränare att bestämma själva om dom vill köra träning eller inte.

 • I terminsavgiften ingår för teknikgrupperna och tävlingsgrupperna  lincensvgifter,  startavgifter om man inte köpt sig fri vid tävlingar hemma och borta.  Samt del av vissa utgifter vid lov, läger verksamhet samt vid borta tävlingar.

 • Från gruppnivå Hajarna tom A grupp är det krav på på att föräldrarengagerar sig alt utbildar sig till funktionär och hjälper till på klubbens hemmatävlingar.

 • Förälder som inte uppfyller funktionärskravet på 5st Hemmatävlingar per år blir fakturerad för del i uteblivet funktionärsuppdrag.
 • Klubben ser helst att man väljer at engagera sig men om man känner att man inte har den möjligheten kan man välja att köpa sig "fri" från engagemang. Pengarna används då till att betala våra ungdomtränare lön för att arbeta istället.
 • Väljer man att köpa sig fri  från föräldrarengagemangpå gruppnivå Hajen är priset 500:- per termin + eventuella startavgifter.

 • Väljer man att köpa sig fri på i grupperna teknik och uppåt är priset 1000:- per termin + eventuella startavgifter.
 
Reducerade avgifter
I de fall där du som förälder/vårdnadshavare går in och engagerar dig i någon av våra ansvarsroller i klubben så kan det utgå en reducering av terminsavgiften.
 
Simmar ditt barn i Hajen.
Har ditt barn blivit erbjuden en plats i Hajen då kommer du automatiskt bli ingå i föräldragruppen. Föräldragruppen innebär att man behöver hjälpa till med simskolestarter, avslutningar, instegstävlingar, fortsättningstävlingar och klubbmästerkskap.
Man behöver inte ha simmarbakgrund för att kunna engagera sig eller tillhöra en grupp i BSK.  Alla kan hjälpa till med någonting. Vi hjälps åt och finns till hands om någon är ny och behöver hjälp med något. Finns det något du känner att just du skulle kunna hjälpa till med så tveka inte höra av dig till någon av våra ansvariga. Vi har stort behov av att föräldrar i Hajen ställer upp och hjälper till.
Väljer man att inte engagera sig i Hajen får man köpa sig fri till en extra terminskostand på 500:- per termin plus betala sitt barns startavgifter från terminens hemma tävligar.
 
Föräldrar med barn simmandes i Teknikgrupp eller tävlingsgrupp.
I BSK är det obligatoriskt att en förälder per familj som har ett barn simmandes i Teknik- eller Tävlingsgrupp måste gå funktionärsutbildning som klubben anordnar. Den föräldern måste även delta som funktionär på alla BSK:s hemmatävlingar som arrangeras under året.
Detta gäller även om ditt barn ännu inte börjat tävla. Engagerar man sig övrigt i klubben räcker det med att hjälpa till vid tre av BSK´s hemmatävlingar. Funktionärsutbildningen kommer att anordnas vid några tillfällen under terminen, vi kontaktar dig när det finns en aktuell utbildning.
Väljer man att inte utbilda sig till funktionär får man istället köpa sig fri från engagemang som kostar 1000:- per termin plus att man får betala sitt barns startavgifter från tävlingarna under året.
 
Bålsta simklubb erbjuda dom föräldrar som inte vill engagera sig en möjlighet att "köpa sig fri" Med det innebär att man får betala för sitt barns startavgifter vid varje tävling. Den avgiften står BSK för om man som föräldrar engagerar sig som funktionär. 
Sen betalar man en övrig avgift på 1000:- per termin/ barn om man inte vill eller har möjlighet att ställa upp som funktionär på någon utav Bålsta simklubbs hemmatävlingar. Det gör man oavsett om ditt barn har börjat tävla eller inte. 
Den avgiften grundar föreningen på att det kostar BSK mycket pengar när vi måste hyra in personal för att kunna genomföra våra hemmatävlingar eller köpa in personal för adminstrativa tjänster.
 
 
Har du frågor och funderingar om vår föräldrapolicy är du välkommen att kontakta vår ordforande@balstasim.se
 
 
 

 

Betalning av avgifter

Befintliga Medlemmar:
I anslutning till terminsstart så skickar BSK ut elektroniska aviseringar till den e-postadress som står registrerad på simmare/målsman. När man fått aviseringen går man in via länken till BSK:s bokningssystem och bekräftar sin plats i aktuell grupp. I samband med att man bekräftar sin plats väljer man någon av våra betalningsmetoder: Faktura, Kortbetalning eller Delbetalning. Om man inte går in och genomför någon av betalningsmetoderna kommer man att strykas från sin plats i gruppen.
 

Nya Medlemmar:
I anslutning till terminsstarterna så kommer vi öppna vårt bokningssystem. Där ser du vilka platser/grupper som finns tillgängliga. I samband med bokning av en plats väljer man någon av våra betalningsmetoder: Faktura, Kortbetalning eller Delbetalning. Bokningen bekräftas i samband med att man genomför någon av betalningsmetoderna.


Fakturor hanteras av Billmate
All fakturahantering har vi lagt ut på företaget Billmate. Det ger oss en väsentligt reducerad arbetsbelastning för oss som klubb, vilket gör att vi kan fokusera på att bedriva Simklubb, istället för att jobba med fakturor. En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner. Samtidigt får du som medlem tillgång till MedlemsAppen, där du kan hantera ditt medlemskap på ett mycket smidigt sätt.


 
Guldsponsor
Silversponsorer
Bronssponsorer