TILL BOKNINGEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

Avgifter simskolan

 

Avgifter klubbmedlemskap: 
 
Medlemskap 250:- per person /år
 
Medlemsavgiften debiteras i samband med faktureringen i maj månad och gäller därmed fram till och med följande vårtermin. Dvs, Medlemsavgiften betalas för motsvarande ett "läsår" i skolan. Börjar du simma med klubben i januari, så får du däremot betala full medlemsavgift för den vårterminen. Sedan följer den normala debiteringen från augusti till juni.

Fakturering i simskolan
Fakturering för  period 1 vårterminen och möjlighet att bekräfta sin plats i simskolan inför start i Januari sker i November/ December 
Fakturering för  period 2 och möjlighet att bekräfta sin plats i simskolan inför start i mars sker i februari
Fakturering för  period 3 höstterminen och möjlighet att bekräfta sin plats i simskolan till augusti sker i Juni 
Fakturering för period  4 och möjligheten att bekräfta sin plats i simskolan inför start i oktober sker i September 
 
Fakturering övriga grupper 
Fakturering för vårterminen sker i November.
Fakturering för höstterminen sker i Juni
 

Simskolan 2024

Betalas per period

 
10 Mars tom 5 Maj
 
       
Minisim   750:-  

"Lilla gruppen"

  1000:-  
Baddare grupp   1000:-  
Sköldpaddor   1000:-  
Bläckfiskar    1000:-  
Pingvin silver   1000:-  
Pingvin guld   1000:-  
Silverfiskarna   1000:-  
Guldfiskarna   1000:-  
Järnmärket   1000:-  
Hajen    1000:-  
         
 
Viktig Information!
 
  • Höjning av träningsavgiften kan ske under kommande år om styrelsen anser att det krävs för ekonomins skull.

  • Avgift för uteblivet föräldraengagemang faktureras i samband med terminsavgiften och plockas bort om man önskar engagera sig.
    mejla då kansli@balstasim.se

  • I terminsavgiften ingår licensavgift samt startavgifter för teknikgrupperna och tävlingsgrupperna  licensavgifter.

  • Från gruppnivå Järnmärket tom A grupp är det krav på på att föräldrarengagerar sig alt utbildar sig till funktionär och hjälper till på klubbens hemmatävlingar.

  • Förälder som inte uppfyller funktionärskravet på Hemmatävlingar per år blir fakturerad för del i uteblivet funktionärsuppdrag.

  • Träning på loven ingår inte  i terminsavgiften för våra teknikgrupper, tävlingsgrupper samt vuxengrupper.

  • Klubben ser helst att man väljer at engagera sig men om man känner att man inte har den möjligheten kan man välja att köpa sig "fri" från engagemang. Pengarna används då till att betala våra ungdomstränare lön för att arbeta istället.


 
Reducerade avgifter
I de fall där du som förälder/vårdnadshavare går in och engagerar dig i någon av våra ansvars roller i klubben så kan det utgå en reducering av terminsavgiften.
 
Simmar ditt barn i järnmärket eller hajen.
Har ditt barn blivit erbjuden en plats i Hajen då kommer du automatiskt bli ingå i föräldragruppen. Föräldragruppen innebär att man behöver hjälpa till med simskolestarter, avslutningar, instegstävlingar, fortsättningstävlingar och klubbmästerskap.
Man behöver inte ha simmarbakgrund för att kunna engagera sig eller tillhöra en grupp i BSK.  Alla kan hjälpa till med någonting. Vi hjälps åt och finns till hands om någon är ny och behöver hjälp med något. Finns det något du känner att just du skulle kunna hjälpa till med så tveka inte höra av dig till någon av våra ansvariga. Vi har stort behov av att föräldrar i Hajen ställer upp och hjälper till.


Föräldrar med barn simmandes i Teknikgrupp eller tävlingsgrupp.
I BSK är det obligatoriskt att en förälder per familj som har ett barn simmandes i Teknik- eller Tävlings grupp behöver gå funktionärsutbildning som klubben anordnar. Den föräldern måste även delta som funktionär på alla BSK:s hemmatävlingar som arrangeras under året.
Detta gäller även om ditt barn ännu inte börjat tävla. Engagerar man sig övrigt i klubben räcker det med att hjälpa till vid tre av BSK´s hemmatävlingar. Funktionärsutbildningen kommer att anordnas vid några tillfällen under terminen, vi kontaktar dig när det finns en aktuell utbildning.
Väljer man att inte utbilda sig till funktionär får man istället köpa sig fri från engagemang som kostar 1000:- per termin plus att man får betala sitt barns startavgifter från tävlingarna under året.
 
Bålsta simklubb erbjuda dom föräldrar som inte vill engagera sig en möjlighet att "köpa sig fri" Med det innebär att man får betala för sitt barns startavgifter vid varje tävling. Den avgiften står BSK för om man som föräldrar engagerar sig som funktionär. 
Sen betalar man en övrig avgift på 1000:- per termin/ barn om man inte vill eller har möjlighet att ställa upp som funktionär på någon utav Bålsta simklubbs hemmatävlingar. Det gör man oavsett om ditt barn har börjat tävla eller inte. 
Den avgiften grundar föreningen på att det kostar BSK mycket pengar när vi måste hyra in personal för att kunna genomföra våra hemmatävlingar eller köpa in personal för administrativa tjänster.
 
 
Har du frågor och funderingar om vår föräldrapolicy är du välkommen att kontakta vår kansli@balstasim.se
 
Villkor
I samband med att avgiften betalas godkänner du följande avtalsvillkor:
 
BSK Föräldrapolicy
När jag som förälder/vårdnadshavare tackar ja till en plats i Bålsta Simklubb är jag införstådd med att det innebär att jag som förälder måste engagera mig enligt Bålsta simklubbs föräldrapolicy. Mer info om Föräldrapolicyn hittar du på vår hemsida: Föräldrapolicy » 
 
Medlemsavgift
Enligt föreningen är medlem skyldig att betala medlemsavgift samt övriga avgifter som beslutats av föreningen. Medlemsavgiften fastställs av årsmötet.
 
Medlemskapet är personligt
Medlemskapet knyts till ditt personnummer, och medlemskapet är därmed personligt.
 
Betalning
Betalning sker via kort, faktura eller delbetalning. Bekräftelse/faktura på bokning skickas via mail så snart bokningen är genomförd.
 
Återbetalning
Återbetalning sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare. Bokning och betalningsvilkor
 
 
Betalning av avgifter

Befintliga Medlemmar:
I anslutning till terminsstart så skickar BSK ut elektroniska aviseringar till den e-postadress som står registrerad på simmare/målsman. När man fått aviseringen går man in via länken till BSK:s bokningssystem och bekräftar sin plats i aktuell grupp. I samband med att man bekräftar sin plats väljer man någon av våra betalningsmetoder: Faktura, Kortbetalning eller Delbetalning. Om man inte går in och genomför någon av betalningsmetoderna kommer man att strykas från sin plats i gruppen.
 

Nya Medlemmar:
I anslutning till terminsstarterna så kommer vi öppna vårt bokningssystem. Där ser du vilka platser/grupper som finns tillgängliga. I samband med bokning av en plats väljer man någon av våra betalningsmetoder: Faktura, Kortbetalning eller Delbetalning. Bokningen bekräftas i samband med att man genomför någon av betalningsmetoderna.


Fakturor hanteras av Billmate
All fakturahantering har vi lagt ut på företaget Billmate. Det ger oss en väsentligt reducerad arbetsbelastning för oss som klubb, vilket gör att vi kan fokusera på att bedriva Simklubb, istället för att jobba med fakturor. En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner. Samtidigt får du som medlem tillgång till MedlemsAppen, där du kan hantera ditt medlemskap på ett mycket smidigt sätt.


 
Guldsponsor
Bronssponsorer