TILL BOKNINGEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

Välkommen till crawlkurs nybörjare

Gruppen startar den tisdagen den 27 augusti 19:30 

Till bokningen

 

Träningstid torsdagar 19:30 

Kostnad 1500:- + 250:- i medlemsavgift. Medlemsavgiften betalas 1 gång per år.

 

Denna grupp är för alla. Nybörjare som mer tränings erfarna och unga som gamla vi hjälper dig så att du får ut så mycket som möjligt av din träning och anpassar träningen efter din nivå.

 

Simning – ett utmärkt sätt att få motion och konditionsträning. Men vad ska du tänka på som nybörjare? Behöver du stretcha? Vilket simsätt ger bäst konditionsträning? 

 

Simträning är bra för flåset och utmanar koordinationen. Men det finns tillfällen där simning inte är det bästa valet. Simning är en allsidig sport där hela kroppen får jobba. Men också skonsam för kroppen eftersom man är lättare i vattnet och det blir det inte samma belastning på leder som när man tränar på land,

 

Denna grupp simmar en gång i veckan, 60 min per lektion. Passen vänder sig till dig som vill ha simning som träningsform en gång i veckan Under dessa pass arbetar vi med alla olika simsätten. Får roliga och utmanade träningspass varje vecka. 


Gruppen är för personer från 16 år som kan grunderna i simning men vill ha ett mer uppstyrt simpass, med kontinuerliga träningsupplägg och feedback av vår tränare. 

Här jobbar vi med andningsövningar, balans i vattnet, frånskjut och vändningar under vattnet.

Vi individanpassar alla pass efter din förmåga.

Har du frågor mejla: kansli@balstasim.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Guldsponsor
Bronssponsorer