TILL BOKNINGEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

Nu har vi öppnat upp lediga platser i simskolan till hösten
2024-06-13 15:01

Vill ditt barn börja i simskola med start i augusti vecka 34? Vi har nu öppnat upp några enstaka lediga ströplatser till hösten.

 

Om ni inte finner den grupp som ni önskar till ert barn så är det tyvärr fullt. Man kan ställa sig i kö på vår boknings sida. Då återkommer vi så snart vi kan erbjuda en plats.

 

Här på vår boknings sida kan ni se grupper till bokningen

med lediga platser

 

Har ni frågor är ni varmt välkomna att maila simskola@balstasim.se

Nu har vi släppt bokningen till höstens simskola
2024-05-28 18:57

Förra veckan släppte vi bokningen för alla nuvarande medlemmar att kunna åter anmäla sig till höstens simskola som startar vecka 34. 

 

Vill ditt barn börja i simskola till hösten? Du kan ställa ditt barn i kö på vår hemsida så återkommer vi så fort vi har möjlighet att erbjuda en plats. Till kön: Bokning - Bålsta Simklubb - SportAdmin

 

Du ställer dig i kön genom att fylla i din epost och tryck på logga in så kommer du få en engångskod skickad till dig och så kan du registrera ditt barn,

Tack för denna termin!
2024-05-06 17:06

Igår var det simskoleavslutning, otroligt roligt att se alla barn som gjort framsteg denna termin.  Jag är väldigt glad att få vara en del av era barns utveckling. Stort tack för all positiv feedback jag och våra ledare fick i simhallen igår, det värmde! Jag vill önska alla en fantastisk sommar och hoppas vi ses i nya simhallen i höst.

 

Hälsningar 

 

Helena 

Simskoleansvarig

Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra grupper
Vad är utmanaren?, 05/06 18:41 
 
Guldsponsor
Bronssponsorer