TILL BOKNINGEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

2022-12-11 21:18

 

Välkommen till minisim

 

Förälder deltar i vattnet med sitt barn under hela passet.

Minisim är en rolig aktivitet i vatten för barn mellan två och fyra år. Tillsammans med en instruktör utforskar barn och förälder gemensamt vattnets underbara värld. Verksamhetens syfte är att ge barn vattenvana genom lek och övningar samt att introducera simövningar som utvecklar deltagarnas färdigheter i vattnet. Minsim ska bedrivas utifrån barnets villkor och individuella förutsättningar.

 

Definition av minisim
Verksamhet för barn som är 2-5 år, som genom lek och målrelaterade övningar, lär sig grunderna i de fyra simsätten, utifrån barnets egna förutsättningar.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Målsättning
Minisimmet ska genom glädje och inspirerande lektioner ge barnet vattenvana och grunder i de fyra simsätten. Verksamheten ska stimulera barnets utveckling och skapa medvetenhet om kroppsläget i vatten samt respekt för vatten.

Hur når vi målen?
Genom att följa Simlinjens planering och genomföra relevanta vattenvane- och simövningar med leken som metod. Stimulera barnets utveckling genom lek och sånger.

 

TILL BOKNINGEN: HÄR

 

 

 
Guldsponsor
Bronssponsorer