Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bålsta Simklubb

Information om Corona Covid-19
2020-03-13 07:54
Med anledning av viruset covid-19 vill Bålsta Simklubb styrelse informera samtliga medlemmar om följande.

Bålsta Simklubben agerar efter Håbo Kommun och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi uppmanar våra medlemmar att hålla sig uppdaterade kring informationen som ges ut från myndigheterna och kommunen då Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och mycket hög risk för smittspridning i Sverige.


Håbo kommuns informationssida: https://www.habo.se/kommun-och-politik/sakerhet-och-kris/information-om-coronaviruset.html


Folkhälsomyndigheten har gett restriktioner kring bla sammankomster med större antal än 500 deltagare. Vår lilla klubb går inte under dessa restriktioner men vi kan ändå ställa in simskolan som en del i en försiktighetsåtgärd.

Huvuddelen av tränarna och barnen som är verksamma i Bålsta Simklubb tillhör inte riskgrupperna, men kanske känner någon som är. Dvs det finns risk för att föra smittan vidare till de som är riskpatienter ex gamla eller människor med bakomliggande sjukdomar.

Bålsta simklubb följer kontinuerligt informationen på Folkhälsomyndighetens hemsida och med anledning av Coronaviruset har Bålsta simklubb beslutat att ställa in simskolan nu på söndag 15/3. Alla grupper Baddare, pingviner, fiskar, hajar och teknikgrupper. Detta är en försiktighetsåtgärd och vi fortsätter att följa läget för kommande veckor.

Håll koll via mejl, vår Facebook sida och på Bålsta simklubbs hemsida. Genom att ställa in träningen tar vi en del av samhällsansvar. Vi alla är med och bidrar till att viruset inte sprider sig vidare. Vi tar detta beslut då vi tror att det är bäst för alla våra medlemmar samt för samhället i stort.

Styrelsen i Bålsta simklubb

 
Guldsponsor
Silversponsorer