Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bålsta Simklubb

Välkommen!
Kul att du hittade hit till oss i Bålsta Simklubb!
Vi är ett glatt gäng som älskar att simma, och vi försöker ha en bred verksamhet med allt från nybörjare i Baddargrupperna, till tävlingssatsande ungdomar och Masters-grupp.

På vår hemsida har du möjlighet att läsa lite mer om klubben och hur vår organisation fungerar. Dessutom kan du hitta beskrivningar av hur vår omtyckta Simskola är uppbyggd, med gruppindelningar och mål.

Är du sugen på att börja simma är du välkommen att klicka vidare till Börja simma med oss »


Nu är simskolan äntligen igång
2020-08-30 19:39
Att flyta är en viktig del i simkunnighet
Idag startade höstterminen för simskolan. Den här terminen har vi 12 grupper i simskolan och alla strävar mot samma mål; att uppnå simkunnighet.

Definitionen på simkunnighet är att kunna falla i vattnet, få huvudet under vattenytan, simma upp till vattenytan, simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Allt ska ske i en följd och utföras på djupt vatten. Tänk på att simkunnighet i pool skiljer sig mot att simma i öppet vatten. 
Simskolan är nu fullbokad för höstterminen.
2020-08-12 18:27
Simskolan är nu fullbokad för höstterminen 2020. Bålsta simklubb har inget kösystem. 
Så man kan inte ställa sitt barn i kö. Vi kommer inte att ta in nya barn under terminen. 
Önskar ni plats får ni hålla koll på vår Facebook sida och här på vår hemsida. 
Nya bokningar till vårterminen 2021 kommer öppnas upp i december månad. 
Välkomna åter!
Bokningen till simskolan öppnar 12/8
2020-08-10 07:32

Vi har under sommaren följt FHMs rapporteringar och utefter deras senaste konferens har vi tagit beslut om att inte öppna upp nya grupper.

Vi kan därför endast erbjuda ett fåtal platser i de två lägre grupperna, baddaren och pingvinen. 


På onsdagen den 12/8 kl 10.00 öppnar vi bokningen till dessa grupper. Läs noga om målen för respektive grupper så att ditt barn hamnar i en grupp med rätt nivå. 


När bokningen har öppnat kommer du att kunna välja grupp. Finns inte valmöjligheten kvar så är gruppen dessvärre full.

Simskola ht2020
2020-08-03 20:28
Den 30/8- 20 börjar höstterminen för simskolan. (baddaren, pingvinen, fisken och hajen) Inom kort kommer du som betalt avgiften att få information på den Mail som du uppgett. Du kan redan nu logga in på sportadmin och se ditt barns träningstider. Schemat för hösten finns även längre ner  på denna sida. 

BSK följer FHM rekommendationer kontinuerligt under terminen. Följ gärna oss där så att du inte missar viktig information.

/ Malin 
Information om Corona Covid-19
2020-03-13 07:54
Med anledning av viruset covid-19 vill Bålsta Simklubb styrelse informera samtliga medlemmar om följande.

Bålsta Simklubben agerar efter Håbo Kommun och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi uppmanar våra medlemmar att hålla sig uppdaterade kring informationen som ges ut från myndigheterna och kommunen då Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och mycket hög risk för smittspridning i Sverige.


Håbo kommuns informationssida: https://www.habo.se/kommun-och-politik/sakerhet-och-kris/information-om-coronaviruset.html


Folkhälsomyndigheten har gett restriktioner kring bla sammankomster med större antal än 500 deltagare. Vår lilla klubb går inte under dessa restriktioner men vi kan ändå ställa in simskolan som en del i en försiktighetsåtgärd.

Huvuddelen av tränarna och barnen som är verksamma i Bålsta Simklubb tillhör inte riskgrupperna, men kanske känner någon som är. Dvs det finns risk för att föra smittan vidare till de som är riskpatienter ex gamla eller människor med bakomliggande sjukdomar.

Bålsta simklubb följer kontinuerligt informationen på Folkhälsomyndighetens hemsida och med anledning av Coronaviruset har Bålsta simklubb beslutat att ställa in simskolan nu på söndag 15/3. Alla grupper Baddare, pingviner, fiskar, hajar och teknikgrupper. Detta är en försiktighetsåtgärd och vi fortsätter att följa läget för kommande veckor.

Håll koll via mejl, vår Facebook sida och på Bålsta simklubbs hemsida. Genom att ställa in träningen tar vi en del av samhällsansvar. Vi alla är med och bidrar till att viruset inte sprider sig vidare. Vi tar detta beslut då vi tror att det är bäst för alla våra medlemmar samt för samhället i stort.

Styrelsen i Bålsta simklubb

Nyheter från våra grupper
Föreningsverksamhet, 16/09 21:47 
Föreningsverksamhet, 30/08 19:24 
Föreningsverksamhet, 12/08 18:21 
Föreningsverksamhet, 11/08 14:21 
 
Guldsponsor
Silversponsorer