Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bålsta Simklubb

Vill du börja simma med BSK?
Innan du anmäler dig till någon av våra grupper, så vill vi att du läser igenom infon om våra olika simgrupper. Då får du bättre förståelse för vilka olika nivåer vi har i klubben, och kan göra ett bättre val för dig. Du hittar info om våra olika grupper här: Våra Grupper »

Vi har inget kösystem utan vi öppnar upp grupper för anmälan när det finns lediga platser. Det sker vanligtvis i början av varje termin. Så håll koll på vår hemsida.

Känner du sedan någon tveksamhet om vad som passar dig  eller ditt barn så är du välkommen att kontakta oss på simskola@balstasim.se

Här nedan beskriver vi vilka olika vägar vi har in till gemenskapen i vår klubb.Simskola
Vi har sedan vt 2020 gått ifrån vårt gamla system med kölista. Nu gäller att man bokar sig direkt i vår Bokningssystem. Vi kommer i anslutning till terminsstarterna att öppna upp möjligheten att boka in sig på olika grupper i Simskolan. Mer information om när det sker kommer att göras här på hemsidan, samt på vår Facebooksida. Gilla gärna vår Facebooksida för att få notiser och information från klubben, bl.a om när bokningen öppnar inför varje termin.

Boka din plats i Simskolan via vårt Bokningssystem. Följ länken nedan, och sedan klicka på "Steg 2. Grupper", så listar vi vilka grupper som är öppna för anmälan. Där ser man även hur många tillgängliga platser som är lediga. Finns det platser lediga i den grupp du är intresserad av så är det bara att följa instruktionerna för att logga in och boka.

Har du frågor om Simskolan är du välkommen att kontakta oss på simskola@balstasim.se.


Tävlingssimmare
Är du i början av din simmarkarriär, kanske en aktiv simmare från en annan förening men som flyttat till Bålsta, och vill göra en satsning på simträning i yngre tonåren, så får du gärna kontakta oss. Vi brukar inte ta in simmare direkt till våra tävlingsgrupper, men det beror givetvis på omständigheterna. Eller kanske en plats i vår teknikgrupp passar bättre. Även där är vi lite restriktiva med att komma in direkt utifrån, då vi behöver förstå vilken nivå du simmar på, men kontakta gärna vår chefstränare för att ta en dialog, chefstranare@balstasim.se.


Crawlkurs för vuxna
Hösten 2020 kommer vi inte kunna erbjuda någon Crawlkurs.

Masters
Är du sugen på att simma med lite mer rutinerade människor (åldersmässigt sett), och känner att du har bra koll på simning? Kanske är du fd tävlingssimmare, tävlar i triathlon, eller har tagit dig igenom någon crawlkurs eller två. I så fall kan vår Mastergrupp vara något för dig. Är du intresserad så får du gärna höra av dig till oss på ordforande@balstasim.se
 
Guldsponsor
Silversponsorer