Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bålsta Simklubb

Simskolan har startat!
2020-01-19 13:00

Idag sparkade vi igång vårterminen på riktigt. Hela Simskolan och Teknikgrupperna drog igång med full fart, tävlingsgrupperna har redan kört någon vecka. Varje söndag kommer närmare 200 inskrivna simmare köra på i sina grupper, coachade av 50 st Tränare, Ungdomstränare och Hjälptränare.


Till vårterminen har vi fått in flera nya i våra tränargrupper och föräldragrupper, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Stort tack till alla som ställer upp i olika roller i klubben!


Det nya söndagsschemat verkar funka bra, men det är alltid lite pirrigt att dra igång på nytt igen och se så att alla planerade aktiviteter trillar på plats, eller kanske behöver justeras lite.


Idag fanns det även möjlighet att beställa klubbkläder, så det var även drag i entrén.


Kom ihåg att ladda ner MedlemsAppen så du har koll på när det är träning nästa gång. Vi har valt att inte skicka ut ”kallelser” via SportAdmin till vanliga träningar, utan vanlig träning finns listad i kalendern (i appen och på Hemsidan).


Mail och Utskick från klubben kan ni också hitta i MedlemsAppen.


På bilden är det 5 glada simmare i gruppen Teknik Bas som precis avslutat säsongens första pass. Det går väl inte att ta miste på att det är väldigt Roligt att simma!
 
Guldsponsor
Silversponsorer