TILL BOKNINGEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

Ordförande informerar
2021-06-06 21:30

Hej alla Bålsta simklubbs medlemmar.

 

Denna termin börjar gå mot sitt slut. Vi lämnar ett speciellt år bakom oss med en pandemi som har påverkat oss alla och verksamheten. Förra terminen avslutades tvärt med att alla träningar ställdes in. Ända till den 25 januari fick vi vänta innan fick möjlighet att uppta simskola och simträningar i simhallen igen.

Våra fantastiska tränare kämpade med att hålla motivationen uppe hos våra simmare och knåpade ihop en Julkalender under december med träningsutmaningar som blev väldigt uppskattat.

Ett stort tack till alla er föräldrar för ert tålamod för att ni hjälpt till att göra alla våra träningar möjliga med att hålla avstånd och respektera alla restriktioner. Även stort tack till Håbo kommun/Bålsta simhall för att bra samarbete. Som gjort vad dom kunnat för att vi ska kunna ha våra träningar igång till den mån det varit möjligt.

Klubben har fått en ny chefstränare som är Petronella Mossberg som är ansvarig tränare för A gruppen. Petronella har kommit in i föreningen med en sprudlande positiv energi och gett hela föreningen ett lyft. Det är vi oerhört glada för!

Vi har under HT20/VT21 arbetat med att strukturera upp våra grupper enligt Svenska simförbundets utvecklingsstadier. Mer om det går att läsa under respektive grupp.

I februari genomförde vi ett årsmöte digitalt.  Johan Sandberg som varit klubbens kassör under många år lämnade över sin post till Christine Kuess. Matilda Ardanius suppleant i styrelsen har dessutom varit aktiv simmare i föreningen i flera år och mycket omtyckt och duktig ungdomstränare flyttade till annan ort för att studera och ersattes av Alma Norgren.

Allt arbete i denna förening är ideellt. De flesta av oss arbetar heltid, så allt arbete som görs av våra tränare och i styrelsen görs på vår fritid. Kan du tänka dig hjälpa till så hör gärna av dig till ordforande@balstasim.se  

Malin Persson som är föreningens simskoleansvarig jobbar ständigt med att alla barn ska få en plats och få en så bra simskola som möjligt. Måndagen den 9 augusti kommer vi att öppna upp för alla nya barn som vill börja simma. Är ni osäkra på vilken grupp som skulle passa ert barn så läs gärna på vår hemsida Bålsta Simklubb (balstasim.se) där vi har alla kunskapsmål för dom olika grupperna.

Styrelsen har under våren genomfört 5 digitala styrelsemöten, Vi arbetar hela tiden att bli bättre och vi har under våren satsat på utbildning av flera av våra hjälptränare och ungdomstränare.
Vi har investerat i nya startplattor, enhetliga baddräkter till våra tränare, ny sim & träningsutrustning. Samt en ny simskolevagn för att få plats med allt vårt material.

I januari startade vi upp en ny crawlkurs för 10 st deltagare, den har varit mycket uppskattad och till hösten om läget tillåter kommer föreningen starta upp en till nybörjarkurs samt genomföra en fortsättningskurs för alla som ville fortsätta från denna termin.  Är du intresserad av att delta så mejla chefstranare@balstasim.se

 

I april fick vi möjligheten att genomföra vår första ”tävling” sedan i september. Våra simmare var exalterade till topp och många nya personbästa blev det den dagen.

Vi avslutar terminen med att starta upp ett nytt samarbete med det nya gymmet LOOP FITNESS i Bålsta centrum.  Det har varit mycket uppskattat av både vuxna som barn. Har du inte fått det unika träningserbjudandet vi har med LOOP som mejla mig ordforande@balstasim.se 

 

För er som är intresserad att läsa om projektet med den nya simhallen kan läsa om det här:

Ny simhall - Håbo (habo.se) 

Nästa helg kommer vi avsluta terminen med Tyr microtävlig och helgen efter det kommer våra duktiga simmare i A gruppen delta i DM i Falun HEJA HEJA!!!

Till sist vill jag önska alla en fantastisk sommar och så ses vi till hösten igen.
Lena Veszeli    Ordförande


Nyhetsarkiv
2023-04-10 16:01
2022-12-11 21:18
Tack för denna termin.2022-05-22 17:23
NYHET2022-04-05 11:05
2022-03-17 19:36
2022-02-24 18:13
ICA MAXI CUP2021-10-28 09:28
Crawlkursen är nu full!2021-08-10 11:22
Ordförande informerar2021-06-06 21:30
 
Guldsponsor
Bronssponsorer