SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

Välkommen till hemsidan för Crawlkursen

 

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till crawlkurs till höstterminen. 

 

Det är en intensiv kurs som ger dig en bra grund för att sedan utveckla din simning. Vi kommer gå igenom många teknikövningar för att stegvis bygga upp förståelsen för hur man simmar crawl.

 

Kostnad

Kursen är 8 gånger och kostar 1850 kr, till det tillkommer en Medlemsavgift på 350 kr en total kostnad på 2200 kr. Men då får ni en gedigen genomgång av crawl, och med fortsättningspassen har ni möjligheten att träna in crawl på ett bra sätt.

 

Efter att man gått igenom kurstillfällena får man hänga med på våra Masterpass under resten av terminen. om man önskar. Masters simmar Torsdagar och söndagskvällar 20:00-21:30

 

Förkunskapskrav
Kursen är tänkt att vara en nybörjarkurs när det gäller crawl, men du behöver vara simkunnig. Det innebär att du kan hoppa i på djupt vatten, så att huvudet hamnar under vattenytan, sedan ska du kunna ta dig upp och simma 200 m, varav 50 m i ryggläge. Du behöver dessutom ha god vattenvana. Att ha god vattenvana innebär inte bara att du tycker om att bada på sommaren, utan det innebär att du känner dig avslappnad i vattnet och t.ex kan simma med ansiktet nere i vattnet och samtidigt blåsa bubblor med munnen.

 


Målsättning: Känna till de tekniska grunderna för crawl (armtag, benspark, andning). Kunna simma minst 25 meter crawl med andning.

Kursen är konditionskrävande, så du bör ha erfarenhet av någon form av konditionsträning.

 

Bokningssystemet: https://sportadmin.se/book/?F={FCEDBA24-5513-4375-B00B-6B484486472B}

 

Har du frågor kontakta chefstranare@balstasim.se

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Guldsponsor
Silversponsorer