TILL KÖLISTAN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Simklubb

LEDARE SÖKES!
2023-04-10 09:10
 
Vi söker löpande ledare och simtränare till vår verksamhet
2023-03-23 19:38

Bålsta simklubb söker ledare & simtränare 

 

Bålsta simklubb har ca 600 aktiva medlemmar, från simskola till tävlingsgrupper. 

Vi söker löpande ledare till följande verksamheter: 

Minisim samt simskola för barn från 3år. 

 

Som ledare skall du ha fyllt 15 år, Du brinner för att arbeta med barn och ungdomar. Vi sätter stort värde vid din personlighet och inställning och även annan utbildning/erfarenhet inom ungdomsidrott.  

 

Vi söker även simtränare som har en utbildning inom simträning, exempelvis nivå 1 och 2 inom Svenska simförbundets regi, eller tidigare erfarenhet som simlärare eller simtränare om du tidigare själv varit simmare är det alltid en bonus. Vi sätter stort värde vid din personlighet och inställning och även annan utbildning/erfarenhet inom ungdomsidrott.  

 

Egenskaper 
Du har erfarenhet inom simning och pedagogisk undervisning. Meriterande är erfarenhet inom föreningsverksamhet. Du brinner för att arbeta med barn och ungdomar. Du är öppen för nya idéer om hur vi kan utveckla vår förening. Vi söker en ny kollega som brinner för simning och föreningslivet. Tjänsten innebär att du framför allt kommer jobba tillsammans med vår verksamhetsansvarig  Som simlärare planerar du och leder undervisningen i flera av våra simskolegrupper för barn från 3 år och uppåt. Du jobbar aktivt i vattnet och i nära samarbete med dina kollegor. 

 

Du deltar i klubbens ledarmöten och ger din input på hur vi ständigt kan utvecklas tillsammans. Undervisningen bedrivs i såväl undervisningsbassängen som i den stora bassängen. Verksamheten följer i huvudsak Svenska simförbundets riktlinjer för simskoleverksamhet. 

  

Jobbet passar dig som... 

I första hand är utbildad simlärare med erfarenhet av arbetet, men även dig med bakgrund som simmare/simtränare eller med erfarenhet av annat arbete med barn. Har mycket god vattenvana och goda simkunskaper. 

är positiv, självständig och ansvarskännande. 

Tycker om att arbeta i team med andra och med barn i vatten. 

Du har även god kommunikativ förmåga och kan förmedla information på ett enkelt och flexibelt sätt. 

 

Vi erbjuder även möjligheten att utbilda sig vidare som tränare/simlärare, då står vi för kostnaden.
 

Arbetstider: Kvällar och helger 
Omfattning: Omfattningen av tjänsterna kan diskuteras utefter sökandens profil. 

Lön: Enligt överenskommelse. 

Start: Snarast eller enligt överenskommelse. 
Intresserad eller har frågor? Skicka ett personligt brev till kansli@balstasim.se 

  

Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande. Vid eventuell erbjudande om jobb ska aktuellt utdrag från belastningsregistret uppvisas. 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Guldsponsor
Silversponsorer
Bronssponsorer