Hoppa till sidans innehåll

Börja simma


Vill du börja simma ?

-Va skoj!

Om du är barn anmäler du ditt intresse att simma genom att fylla i följande formulär:

Till formuläret för intresseanmälan att börja simma

Vi behöver bli fler tränare! De barn som har föräldrar som är fd simmare och kan tänka sig att träna en grupp kommer genast beredas en plats i någon av våra befintliga grupper.

Anmälan till vår Crawlkurs för vuxna är stängd för i år. Vi hoppas kunna erbjuda nya platser på kursen under 2020. Vi kommer lägga ut mer info på hemsidan när vi öppnar intresseanmälan till Crawlkursen igen.

I klubben satsar vi på bredd; vi ser alla barn och ungdomar och låter dem utvecklas både som simmare och som individer. Vi håller ner priserna så att så många som möjligt ska kunna delta, genom ideellt arbete, sponsorer och biståndsstöd från Riksidrottsförbundet och kommunen.

 

Simning låter barn och ungdomar, tjejer och killar i olika åldrar att (till skillnad från många andra sporter) träna och tävla tillsammans.

 

En bålstasimmare berättar om detta:

- Simning är helt fantastiskt! När jag skulle börja var jag så nervös, men det gick över direkt, eftersom jag fick börja träna tillsammans med mitt syskon.

I simningen fick jag chansen att umgås med tjejer och killar som var upp till fyra år äldre, det var häftigt! De äldre tog alltid hand om oss. Jag själv fick också känna mig stor och ta hand om de simmarna som var yngre än mig.

 

 

Uppdaterad: 24 AUG 2018 19:52 Skribent: Teresa Frykman

Guldsponsorer

Ica Kvantum Bålsta

sparbanken

Silversponsorer

 

 

 

Logga HåboBuss

rh

åbergs

handelsbanken.png

Aronslogosvart1rad

gyproc

 

bktv

Vill du också synas och samtidigt sponsra våra ungdomar?

Maila: This is a mailto link

Postadress:
Bålsta SK - Simidrott
Box 217
74625 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info