Hoppa till sidans innehåll

GDPR

24 MAJ 2018 21:25
Den svenska personuppgiftslagen PUL kommer fr.o.m. den 25 maj 2018 att ersättas med GDPR (General Data Protection Regulation), som är en ny förordning gällande för hela EU.
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 22:02

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar. I och med den nya lagen kommer kraven på hur vi som förening hanterar personuppgifter att skärpas.

Dina personuppgifter kommer du att äga och vi som förening att låna.

Det som förändras handlar framför allt om hur vi lagrar, skyddar och använder dina personuppgifter, som kan vara allt från personnummer, adress, mailadress, mm.

Din rätt till dina personuppgifter:

  • Du har alltid rätt till att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dom
  • Du har rätt till att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer och få uppgifter borttagna ur våra system
  • Du har rätt till att när som helst avsluta ditt medlemskap

Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här Integritetspolicy.

 

Skribent: David Ardanius
Epost: Adressen Gömd

Guldsponsorer

Ica Kvantum Bålsta

sparbanken

Silversponsorer

 

 

 

Logga HåboBuss

rh

åbergs

handelsbanken.png

Aronslogosvart1rad

gyproc

 

bktv

Vill du också synas och samtidigt sponsra våra ungdomar?

Maila: This is a mailto link

Postadress:
Bålsta SK - Simidrott
Box 217
74625 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info